» » » Hamilelerde Mide Bulantısına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar


Hamilelerde Mide Bulantısına Cözüm

Hayatın en güzel ancak en zorlu dönemlerinden biri olan hamilelik döneminin en fazla cektiren rahatsızlıgından biri mide bulantısıdır. Hamileligin ilk dönemlerinden baslayarak belli bir süre gecene kadar gecmeyen mide bulantıları, anne adaylarını neredeyse lavabo baslarında yasatmaktadır. Bu nedenle hamilelerde mide bulantısına cözüm nedir ve nasıl uygulamalar yapılmalıdır bilinmesi oldukca önemlidir.  Özellikle de anne adayları daha ilk hamilelik dönemlerinden itibaren, mide bulantılarını gecirebilmek icin arastırma icerisine girerler. Ögreneceginiz ipucları sayesinde, daha rahat bir hamilelik dönemi gecirebilir ve mide bulantılarını en aza indirebilirsiniz. Midenizi rahatsız edecek her türlü yiyecek ve icecekten uzak durmalı, mutlaka saglıklı besinler ile beslenmelisiniz. Henüz hamile olup olmadıgınızı bilmeseniz de, bunları normal mide bulantısı sansanız da, yapacaklarınız sayesinde kurtulmanız mümkün olacaktır.
Hamilelik Döneminde Mide Bulantısını Gecirmek İcin Öneriler
Hamilelerde mide bulantısına cözüm icin ilk olarak yapılması gereken durum, kötü kokulu ve yaglı yiyeceklerden uzak durmaktır. Beslenmeye normalden cok daha fazla özen göstermek ve yiyeceklerin besin degerlerini de bilmek gerekir.
  • Sıvı tüketimine oldugundan cok daha fazla önem verilmelidir ve sık sık mini porsiyonlu ara ögünler tüketilmelidir.
  • Yatmadan önce mutlaka en az 2 saat öncesinden yeme ve icmeyi kesmek gerekmektedir aksi takdirde gece mide bulantıları artabilir.
  • Ve sık sık zencefil iceren bitki cayları tüketmek ve mideyi rahatlatmak rahat olacak.
  • Kaynak:Saglık Bilgileri

Sponsorlu Bağlantılar
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Bir yorum bırak